Готуємо сиру аджику за допомогою Sana 707

Сьогодні мова йтиме про незвичайний авторський рецепт Олександра Торського – засновника компанії здорового харчування “Земледар”.

Важко повірити, але всього за 5 хвилин кілька інгредієнтів у співпраці з найпотужнішою соковижималкою Sana 707 здивують чудовим результатом – ви приготуєте корисну та дуже смачну аджику.

Головна незвичайність рецепту полягає в тому, що вам не потрібно кип’ятити чи варити продукти – це рецепт саме сирої аджики, яка за своїми корисними властивостями та смаковими якостями у багато разів перевершує класичну.

Але найбільша винятковість рецепту – це використання тільки натуральних консервантів, тому що варити нічого не доведеться, всю роботу за вас зробить соковитискач!

Чому саме Sana 707?

Оскільки аджика сира, її інгредієнти не можна піддавати жодній тепловій обробці. Тому Sana 707 якраз ідеально підійде. Соковитискач використовує холодний віджим, тобто аж ніяк не підігріває продукти та вони зовсім не втрачають своїх корисних властивостей.

Насправді це одна з найкращих та найзручніших горизонтальних шнекових соковитискачів. І на це є низка причин:

  • Проста конструкція, обслуговування та очищення
  • Три сита для максимальної гнучкості
  • Отримані напої та страви зберігають максимальну кількість вітамінів та мінералів
  • Висока потужність
  • Стильний дизайн та компактні габарити
  • Високоякісні аксесуари (скляна чаша та контейнер з нержавіючої сталі)

Готуємо разом: 5 хвилин та аджика готова до вживання

Аджика готується методом перетирання овочів та додавання до вже готової суміші природних консервантів. За 5 хвилин соковитискач перетирає овочі, з яких виходить півтора літра користі та виняткового смаку.

З інгредієнтів для приготування 1,5 літра аджики необхідні:

– 1 кг помідорів

– 0,5 кг болгарського перцю

– 180 г часнику

– 1 гіркий перець

– 80 мл домашнього яблучного оцту (або магазинного гарної якості)

– 2 ст. л солі

– 1 ст. л цукру

Усі овочі необхідно промити, просушити, почистити та нарізати. Далі в гру вступає якраз наша головна помічниця – Sana 707. Всю роботу по суті здійснює соковитискач. Після того, як ви перетерли у соковижималці всі необхідні інгредієнти, можна додавати всі інші та ретельно їх перемішати. Готову гостреньку та поживну суміш заливаємо по баночках і зберігаємо на зиму. Але повірте, довго ви не протримаєтеся, адже аджика – справжня насолода!

Бажаємо приємного апетиту та міцного здоров’я!