Соковитискач Sana 727 Supreme отримав престижну нагороду «Red Dot Design Award»

З радістю повідомляємо вам чудову новину! Соковижималка Sanа 727 Supreme перемогла в одному з найвідоміших міжнародних конкурсів дизайну – Red Dot. Техніка компанії Sanа була удостоєна нагороди Red Dot за неймовірний дизайн продукту в категорії побутової техніки.

Нагорода «Red Dot Design Award», що присуджується «Центром дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія» (Німеччина) являє собою міжнародний конкурс дизайнерів, націлений на всіх, хто хотів би виділити свій бізнес за допомогою дизайну. Знак якості Red Dot визнаний у всьому світі як один з найбільш затребуваних знаків якості за хороший дизайн. Премія Red Dot Award фіксує найвидатніші світові тенденції. Конкурс заснований на принципі відбору та поданні самого продукту / бренду. Відмінний дизайн вибирається компетентним експертним журі в галузі дизайну продукту, комунікаційного дизайну і концепцій дизайну. Роботи конкурсантів оцінюються в 48 категоріях, від моди і аксесуарів до побутової електроніки, меблів, безпілотних літаків та медичного обладнання.

Вагомою деталлю залишається те, що в конкурсі щорічно беруть участь тисячі продуктів з більш ніж 60-ти країн світу.

«Ми відчували, що Sana 727 Supreme з його відмінною формою, аксесуарами преміум-класу і провідною у своєму класі функціональністю стане гідним учасником цього змагання. Для нас велика честь отримати цю нагороду за видатний дизайн продукції », – поділилися радісними вістями виробники компанії Sana.

Думаю, глянувши на зовнішній вигляд і оцінивши її якість, унікальні функції та максимальну зручність використання, ви переконаєтеся в тому, що продукт більше ніж гідний цієї нагороди. Sana 727 Supreme з просунутим двигуном, невеликою вагою, довговічністю, тихою роботою та управлінням зі змінною швидкістю закохує в себе з першого погляду!

Чим соковижималка підкорює серця покупців і конкурсного журі?

Найбільш революційна особливість Sana 727 Supreme – це керування змінною швидкістю. Соковижималка пропонує чотири швидкості: 40, 65, 90 і 120 об / хв. Нижчі обороти зводять до мінімуму утворення піни і окислення, а вищі відмінно підходять для продуктів з великим вмістом рідини (цитрусові). За допомогою високої швидкості ви зможете заощадити час при вичавлюванні олії. Кожна швидкість призначена для різних функцій.

Нова система приготування соку. Шнек в Sana 727 Supreme виготовлений з більш широко розташованими ребрами, що дозволяє витягувати з продукту великі шматки та полегшує приготування соку. Якщо продукт застряє, двигун автоматично вмикає реверс на кілька оборотів і продовжує роботу.
Три сита для ідеальних сумішей. Sana 727 Supreme включає в себе три сита. Сито з великими отворами та меншим тиском легко робить сік з м’яких фруктів. Гомогенізоване сито дозволяє готувати горіхові масла і рослинне молоко, а також дитяче харчування і сорбети. Сито з вставкою з нержавіючої сталі піклується про антибактеріальність сумішей.

Подвійна горловина. Як додаток до стандартного отвору для моркви та селери, є отвір для невеликих ягід або маленьких овочів. Це стане в пригоді для приготування соку з листової зелені.

Ніякого пластику! Sana 727 Supreme володіє особливим дизайнерським рішенням! У партнерстві з найстарішим скляним заводом в Чехії було розроблено кришталеве скло, яке ідеально підходить для соковитискача. Контейнер з богемського кришталю, об’ємом 500 мл з вигравіруваним логотипом Sana Supreme гармонійно доповнює блискучий дизайн.

Швидке приготування свіжої рослинної олії. Використовуючи додаткову насадку, Sana 727 Supreme стає пресом холодного віджиму, і дарує можливість краще піклуватися про здоров’я. Свіжа, смачна і корисна олія з різного насіння – важливе доповнення здорового раціону. З додатковою насадкою соковитискач враз стає олійним пресом. Високошвидкісний двигун 727 дозволяє швидко і легко пресувати зерна і горіхи.
І це далеко не всі прерогативи якісного, швидкого і привабливого пристрою. Відкривайте для себе нові, корисні та не менш смачні методи приготування улюблених продуктів, використовуючи соковитискач Sanа 727 Supreme.