Компанія Champion Juicers припинила виробництво соковитискачів

В час непростого періоду пандемії, на жаль не всі компанії здатні витримати конкуренцію з економічними факторами. Нещодавно, один з найстаріших заводів по виробництву соковитискачів “Champion Juicers” оголосив про те, що повністю припиняє свою роботу, зазначивши причинами результат пандемії та падіння попиту на світовому ринку.

«Хочу поділитися з вами важливим питанням у контексті соковижималок Champion. Фабрика вирішила повністю припинити свою діяльність (після майже 70 років активної діяльності!). Це означає, що соковижималки Champion більше не будуть доступні, як і запчастини», – повідомила компанія.

Історія соковижималки сягає давнини – понад 65 років соковитискачі Champion займали лідируючі позиції серед величезної кількості конкурентів.

Першу шнекову соковижималку ця компанія створила в 1953 році. Соковитискачі настільки добре себе зарекомендували за якістю, надійністю, простотою використання, що з 1955 року дизайн соковижималки Champion ™ жодного разу не змінювався. Позитивні відгуки покупців з усього світу зробили цей бренд еталоном якості серед соковижималок.

У чому особливість Champion Juicers?

Шнекові соковижималки Champion протягом виробництва постійно вдосконалювалися – розробники не заощадили на створенні ідеального продукту, який завдяки низькій швидкості не створює багато шуму і використовує холодний тип віджиму без нагрівання. Завдяки такій будові пристрою, сік завжди зберігає всі корисні та поживні речовини.

Серед соковитискачів були найрізноманітніші моделі – з горизонтально або вертикально розташованим шнеком. Існували одно- і двошнекові соковижималки для того, щоб покупець міг вибрати найвідповіднішу модель.

Ознайомившися з відгуками, можна відкрити для себе величезну кількість задоволених покупців, які вдячні за таку якість і користь, що були невіддільною частиною і головним надбанням продукції компанії Champion.